Vekttap24.com («vi», «vår» eller «oss») er opptatt av å respektere og beskytte personvernet ditt. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke typer personopplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og hvilke rettigheter og valg du har når det gjelder personopplysningene dine. Denne erklæringen er i tråd med norske lover og forskrifter om personvern og databeskyttelse.

Kommentarer på nettstedet vårt

Vi har innført en kommentarfunksjon på Vekttap24.com (dette kan bli endret i fremtiden). Så snart denne funksjonen er tilgjengelig, vil alle kommentarer fra brukerne bli moderert og godkjent for å sikre et respektfullt fellesskap. Alle personopplysninger du velger å dele i disse kommentarene, vil være offentlig tilgjengelige.

Kontakt oss

Hvis du ønsker å kommunisere med oss, kan du bruke kontaktskjemaet på nettstedet vårt. Når du sender inn en forespørsel eller tilbakemelding via dette skjemaet, kan du bli bedt om å oppgi visse personopplysninger, for eksempel navn og e-postadresse. Denne informasjonen vil kun bli brukt til å svare på dine spørsmål eller bekymringer, og vil ikke bli brukt til markedsføringsformål med mindre det er uttrykkelig spesifisert.

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av Vekttap24.com. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for tredjeparts nettsteder, og vi kan ikke ta ansvar for deres innhold, personvernerklæringer eller praksis. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker. Hvis du har spørsmål om hvordan en tredjeparts nettsted bruker opplysningene dine, må du sjekke nettstedets personvernerklæring.

Informasjonskapsler og brukeropplevelse

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre og tilpasse brukeropplevelsen din. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din, slik at nettstedet vårt kan gjenkjenne deg ved senere besøk. Disse filene er helt ufarlige og brukes av nesten alle nettsteder på Internett.

Slik bruker vi informasjonskapsler:

Du kan velge å godta eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan endre innstillingene i nettleseren din slik at du avviser informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Dette kan imidlertid hindre deg i å dra full nytte av nettstedet.

Dine rettigheter og valg

I henhold til norsk lov har du visse rettigheter når det gjelder personopplysningene dine:

Hvis du vil utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet vårt.

Sikkerhet

Vi lover at vi vil opprettholde den ytterste sikkerhet slik at vi kan beskytte dine personlige og sensitive opplysninger mot misbruk, uautorisert tilgang, forstyrrelser eller avsløring. En brannmur fungerer som systemets portvakt, og all informasjon rutes gjennom denne. Vi overvåker kontinuerlig brannmuren for mistenkelig aktivitet.

Når det ikke lenger er behov for denne personlige eller sensitive informasjonen, slettes den på en sikker måte.

Bruk av IP-adresser

I noen tilfeller kan vi samle inn IP-adresser som en rutinemessig del av vår systemadministrasjon og bruksanalyse av nettstedet, slik at vi kan levere aggregert informasjon til våre leverandører og annonsører. En IP-adresse (Internet Protocol-adresse) er en serie tall adskilt av desimaltegn som brukes til å identifisere en bestemt datamaskin som bruker Internett. IP-adressen tildeles en ISP (Internet Service Provider), for eksempel iiNet, på enten en permanent eller midlertidig adresse. Når vi får tilgang til IP-adressen din, vil dette være leverandørens adresse, og ikke din egen fysiske adresse. IP-adressen din er derfor ikke definert som en personopplysning. 

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernerklæringen vår fra tid til annen. Vi vil varsle brukerne våre om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden. Vi anbefaler deg å gå gjennom denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer.

Kontakt oss

For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål eller klager, eller hvis du ønsker å komme med forespørsler om dine personopplysninger, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Takk for at du stoler på Vekttap24.com med din informasjon.