Mysimba reseptfritt

Mysimba

Endast originalläkemedel från världens bästa tillverkare...

Sjukvård på nätet

Hva er Mysimba?

Mysimba er et legemiddel som brukes til å behandle fedme. Det virker ved å hjelpe pasienter med å redusere matinntaket og kontrollere vekten.

Indikasjoner for bruk

Indikasjoner avhengig av kroppsmasseindeks (KMI) og andre faktorer:

 1. Pasienter med en KMI på 30 kg/m² eller mer. Ingen andre helsemessige faktorer er nødvendige for at disse individene skal være kandidater for behandling.
 2. Pasienter med en KMI på 27 kg/m² eller mer som også lider av minst en vektrelatert tilstand som diabetes type 2, høyt blodtrykk eller dyslipidemi.

Kontraindikasjoner

Overfølsomhet overfor de aktive stoffene eller noen av hjelpestoffene i dette legemidlet.

 1. Kontrollert hypertensjon.
 2. Alvorlige hjerte- eller blodkarsykdommer.
 3. Bulimia nervosa eller anorexia nervosa.
 4. Tidligere eller nåværende psykiske lidelser.
 5. Kronisk inflammatorisk tarmsykdom.
 6. Graviditet og amming.

Slanking

Den aktive ingrediensen i denne medisinen er en kombinasjon av to stoffer: naltrexone og bupropion. Disse to stoffene virker i det sentrale nervesystemet for å redusere sult og lyst til å spise. Naltrexone er kjent for å motvirke effektene av opioder, men det antas også å ha en rolle i å regulere matinntak, mens bupropion er et antidepressivt middel som kan undertrykke appetitten.

Dosering og hvordan du tar det

Dosering og regler for inntak av medisin:

UkeDosering per dag
11 tablett om morgenen
21 tablett om morgenen og 1 tablett om kvelden
32 tabletter om morgenen og 1 tablett om kvelden
4 og fremover2 tabletter om morgenen og 2 tabletter om kvelden

Tablettene skal svelges hele og kan tas med eller uten mat. Pasienter bør også oppfordres til å øke sin fysiske aktivitet og forbedre kostholdet sammen med medisinering. Dersom det ikke er sett noen vektreduksjon etter 16 uker, bør behandlingen vurderes på nytt.

Kjøp på nettet

Her er trinnene du kan følge for å kjøpe Mysimba i Norge og andre deler av Europa:

 1. Finn pålitelige nettapotek: Se etter et nettapotek som har lovlig tillatelse til å drive virksomhet i ditt land. I Europa viser lovlige nettapotek den felles logoen som Europakommisjonen har innført, som er en måte å identifisere lovlige nettapotek i EU-landene på.
 2. Konsultasjon på nettet: Noen nettplattformer tilbyr konsultasjonstjenester med autorisert helsepersonell. Det er viktig at du gir dem hele sykehistorien din og din nåværende medisinliste, slik at de kan vurdere om Mysimba er egnet og trygt for deg.
 3. Resept: Hvis helsepersonellet etter konsultasjonen finner ut at Mysimba er riktig for deg, kan de utstede en resept. Denne resepten kan deretter brukes til å kjøpe Mysimba fra den samme nettbaserte plattformen eller en annen, avhengig av plattformens retningslinjer og dine preferanser.
 4. Levering: Etter at du har lagt inn bestillingen, vil apoteket levere medisinen til adressen din. Sørg for å lese gjennom retningslinjene for frakt og levering før du foretar kjøpet.

Kjøp uten resept (reseptfritt)

Den eneste måten å kjøpe Mysimba uten først å få resept, er å bestille tablettene fra en spesiell nettbasert reseptplattform. Legen foreskriver det på grunnlag av en fjernkonsultasjon. Dette er et sjeldent tilfelle der du ikke engang trenger å forlate hjemmet ditt for å motta medisinsk behandling av høy kvalitet. 

Pris

Prisen inkluderer allerede legekonsultasjon og levering. Dette gjelder imidlertid bare kjøp fra legitime nettplattformer som tilbyr medisinsk behandling. 

Bivirkninger

Bivirkninger kan forekomme ved bruk av dette legemidlet. De kan være av forskjellig alvorlighetsgrad og frekvens.

BivirkningerFrekvens
KvalmeOfte
HodepineOfte
ForstoppelseOfte
SvimmelhetMindre ofte
SøvnløshetMindre ofte
Tørr munnMindre ofte
AngstSjeldent
Psykotiske lidelserSjeldent

Alternative måter å takle overvekt på

Alternativer for vektreduksjon inkluderer:

 1. Livsstilsendringer: Den første linjen i vektkontroll er endring i kosthold og fysisk aktivitet. Dette kan være en utfordring, men gir ofte gode resultater hvis det følges konsekvent.
 2. Orlistat: Et reseptfritt legemiddel som reduserer kroppens evne til å absorbere fett fra maten du spiser.
 3. Liraglutide: En injeksjon som etterligner et hormon i kroppen som regulerer appetitten.
 4. Bariatrisk kirurgi: I ekstreme tilfeller kan vekttap oppnås gjennom ulike kirurgiske prosedyrer, som gastric bypass eller sleeve gastrectomy.

Pasienterfaringer

Gjennomgangen av pasientuttalelser indikerer at opplevelsene med dette legemidlet varierer. En del pasienter rapporterte betydelig vektreduksjon og forbedret livskvalitet. De mente også at bivirkningene var håndterbare og forsvant over tid. Imidlertid opplevde noen brukere ubehagelige bivirkninger som kvalme og hodepine, som påvirket deres opplevelse negativt. Det er også viktig å merke seg at enkelte pasienter ikke merket noen betydelig vektreduksjon til tross for regelmessig bruk. Generelt anbefales det at pasienter som vurderer denne behandlingen, konsulterer en lege for å veie fordeler og ulemper.

Ytterligere anbefalinger

Mens du tar Mysimba, anbefales det å følge et sunt, balansert kosthold med lite kalorier og mye næringsrik mat. Dette kan bidra til å maksimere fordelene med medisinen og støtte den generelle helsen. Her er noen generelle retningslinjer:

 • Protein: Inkluder magre proteinkilder i kostholdet ditt, som fisk, kylling, kalkun, egg og plantebaserte proteiner som linser, bønner og tofu.
 • Frukt og grønnsaker: Forsøk å fylle halvparten av tallerkenen med frukt og grønnsaker. Disse inneholder lite kalorier og mye fiber, noe som kan hjelpe deg med å føle deg mett.
 • Fullkorn: Velg fullkornsalternativer når det er mulig, for eksempel brun ris, quinoa, havre og fullkornsbrød og pasta.
 • Sunt fett: Inkluder kilder til sunt fett i kostholdet ditt, som avokado, nøtter og frø, oliven og fet fisk som laks.
 • Porsjonskontroll: Vær oppmerksom på porsjonsstørrelser for å unngå å få i deg for mange kalorier.
 • Begrens bearbeidede matvarer: Prøv å begrense bearbeidet mat, sukkerholdige drikker og snacks med høyt fett- og sukkerinnhold. Disse matvarene kan føre til vektøkning og andre helseproblemer.
 • Hold deg hydrert: Drikk rikelig med vann i løpet av dagen.

Det er også viktig å merke seg at kosthold bare er én del av vekttap – fysisk aktivitet og atferdsendringer er også avgjørende. Vurder å finne fysiske aktiviteter du liker, og ta sikte på minst 150 minutter med moderat intensitet eller 75 minutter med høy intensitet per uke, sammen med styrketrening minst to ganger i uken, som anbefalt av Verdens helseorganisasjon.

FAQ

Hvor ellers brukes naltrekson og bupropion bortsett fra behandling av fedme?

Naltrekson brukes først og fremst for å hjelpe personer som har sluttet å drikke alkohol eller bruke opioider for å forhindre at de begynner igjen. Bupropion er et antidepressivt middel som ofte brukes til å behandle alvorlig depressiv lidelse og sesongmessig affektiv lidelse. Det brukes også som hjelpemiddel ved røykeslutt.

Hvor mange kilo kan man gå ned med Mysimba?

Kliniske studier har vist at personer som bruker Mysimba og opprettholder et kalorifattig kosthold og regelmessig fysisk aktivitet, kan gå ned ca. 5 % av sin opprinnelige kroppsvekt i løpet av ett år.

Hvor raskt begynner legemidlet å virke?

Virkningen av Mysimba kan begynne å merkes etter noen ukers regelmessig bruk, sammen med et kaloriredusert kosthold og økt fysisk aktivitet. Resultatene av vekttap varierer imidlertid fra person til person.

Hvor lenge varer behandlingen?

Lengden på behandlingen med Mysimba avhenger av hvor godt du responderer på medisinen, bivirkninger og helsepersonellets vurdering. Hvis du ikke har gått ned minst 5 % av din opprinnelige kroppsvekt etter 16 ukers behandling, kan legen din avslutte behandlingen.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke har gått ned i vekt?

Hvis du ikke har gått ned i vekt etter å ha tatt Mysimba konsekvent i 16 uker, anbefales det at du rådfører deg med helsepersonell. De kan foreslå å slutte med Mysimba og prøve en annen behandlingsplan.

Hvordan vet jeg om Mysimba ikke er riktig for meg?

Hvis du opplever alvorlige bivirkninger, allergiske reaksjoner eller hvis medisinen ikke hjelper deg å gå ned i vekt etter 16 ukers regelmessig bruk, er Mysimba kanskje ikke riktig for deg. Rådfør deg alltid med helsepersonell for å ta informerte beslutninger om din helse og medisinering.

Hvordan virker Mysimba sammen med alkohol?

Det anbefales generelt å begrense eller unngå alkohol mens du tar Mysimba. Å drikke alkohol mens du bruker dette legemidlet kan øke risikoen for krampeanfall, og kan også øke risikoen for å oppleve andre bivirkninger av legemidlet som svimmelhet eller døsighet. Rådfør deg alltid med helsepersonell for veiledning som er spesifikk for din situasjon.

Related Products